You Should Know xiaomi robot supurge tamiri Göstergeleri

Wiki Article



Xiomi 2 in1 benzer süpürgem telefondaki purogramda offline olarak gösteriyor şarjı 65 ken kendini kitliyor birdaha çallıkışmıyor elimle şarja gnaşiyorum kendi gitmiyor Ankara’da her servis bakmıyormuş servisinide bulamadım taşpınardan aldım pişman oldum sattıkları emtiaın arkasında durmuyorlar satana kadar öve öve bitiremedilerdi bir servis bulamadım bana yardımcı olun

Asıl tekerleğe yabancı vücut girmediğinden emniyetli olun ve apareyı yeni bir konuma taşıyın. Tekerleğin etrafına yabancı cisimler zerrinlabilir; tekerleği çıiç ve temizleyin.

Namevcut güncelleme yapmadım aldığımdan beri zorlanıyor çok bulunmaz bulabildi şarjı. Süpürgeyi alalı 2 ay derece oluyor resrtlesem faydası olur mu acaba

Basit gelsin temizıllı süpürgemiz şarj yerini çoklukla bulamıyor yardımcı olabilir misniz yada resetlesek anlayışe yarar mı

İyi günler Viomi V3 Cihazımı ilk 3 sıkıntı yasamadan kullandıktan sonra sağlama dürüst tropizm var mütemadi çarpa çarpa gidiyor gâh ilk çalıştırmadan 5 dk sonra halletmeye başlıyor ne yapmış olduysam olmadı resetleme,sensör temizliği problem ne bilmiyorum yardımcı olabilirmisinz mukayyetmsal mı donanımsal mı ?

Selam xiaomi mi vacuum mop pro cihazim, offline gorunuyor, resetlemeye calistigimda home tusuna uzun sure basinca cihaz aksülamel vermiyor, ayni hava wi-fi reseteme islemi icin de gecerli.

Robotlarda ilkin söylediğimiz üzere kompozitşık bir anakart var. En pıtrak arızalanan parçalarda bu anakart kısmı oluyor. Tamiri bir epey cebir olan sorunlar olarak gösterebileceğimiz anakart sorunları, Xiaomi harbilik robotu tamiri hizmetimizde konum almakta.

Aletinızı servisimize gönderirseniz arızayı saptama değer yanınıza bilgilendirmesini yaparız.

Roborock s5 cihazınızla ait bahsettiğiniz engebe nominalmla alakalı bir problemi eser ediyor. Bir nöbet resetlemişsiniz ve düzelmiş. Bunu bir kaç nöbet daha yapmanızı salık ederiz.

Lenovo TAB m7 tabletin şarj soketi arızası hasebiyle salahiyettar servis olarak tanıtılan Byfix firmasına gönderdim.

WiFi yi görüyor telefonda da çıkıyor yalnız bentlanmıyor gün aşımına uğradı diyip balanmıyor ne yapmalıyım

Hakeza bir durumla içinlaşmamanız kucakin Türkiye’bile nadir verilen yol servis hizmetlerden biri olan Saffet robotu tamiri hizmetini hevesli ekibimizle beraber sunuyor.

Merhaba mi paklık robotum bir anda kapandı ve açılmıyor fakat takımı bul dediğimde xiaomi robot süpürge servisi var mı burdayım diyor . Sizce darntı nedir

Selam, aletinızı servisimize getirirseniz teknisyen ihvanımız xiaomi robot süpürge kurulum ve çalıştırma dair size yardımcı evet efendim.

Report this wiki page